MethodeCare & Security kunt u inhuren in Leeuwarden en omstreken. We leveren particuliere beveiliging aan onder andere zorgbedrijven en de wijken er omheen maar ook aan slachtoffers van huiselijk geweld.

Beveiliging op gebied van zorg en huiselijk geweld

Er zijn diverse situaties waarin security inhuren een reële optie is. Dit kan een zorginstelling zijn zoals een vestiging met Beschermd wonen of ambulante begeleiding of in situaties met betrekking tot huiselijk geweld. We zien vaak dat in de laatste gevallen het voor een slachtoffer van huiselijk geweld lastig om in te schatten wanneer de politie kan worden ingeschakeld. Hierdoor ontstaan er vaak misverstanden en wordt de politie te vroeg of te laat ingeschakeld. Door onze brede kennis en uitgebreide ervaring op het gebied van security op maat, kunt u bij ons beveiliging huren welke in eerder genoemde gevallen inzetbaar is. Care & Security past haar expertise graag toe op uw specifieke situatie, zodat we u zo goed mogelijke beveiliging kunnen bieden. De medewerkers van Care & Security hebben ervaring in dergelijke situaties en treden per incident op met maatwerk.

EHBO en BHV gecertificeerd

We zijn in het bezit van de nodige certificering om EHBO en BHV te verlenen. Zo bent u ook in het geval een situatie escaleert verzekerd van de juiste aanpak. Care & Secure weet namelijk hoe te handelen in het geval van calamiteiten en ongevallen.Call Now